fbpx

Om Nordic painthouse

Jeg hedder Martin Schmidt og er uddannet malermester i Tyskland. De seneste 15 år har jeg boet i Blommenslyst i udkanten af Odense, hvor jeg kombinerer pertentlig tysk grundighed, med en portion tillært fynsk lune. Jeg er 39 år og har stor erfaring i maler og byggebranchen igennem de sidste 20+ år.Uddannelsen i Tyskland har givet mig en bred viden indenfor malerfaget, hvor kvalitet og grundighed spiller en stor rolle.

Altid tilbud på malerarbejde
Når vi har talt sammen og evt. målt op m.m., får du et skriftligt tilbud inkl. moms, materialer og kørsel. Jeg tror ikke på skjulte omkostninger eller ekstraregninger. Hos mig får du 100 % gennemsigtighed.
Det er “mester selv”, der udfører arbejdet og det betyder for dig, at du får sublim kvalitet, ordentlig oprydning og rengøring efter arbejdet. Min faglige stolthed kan ses i hvert eneste penselstrøg.
Odense og Fyn
Firmaet holder til i Blommenslyst, hvorfor 5000 Odense er et naturligt nærområde for mig – men jeg dækker faktisk hele Fyn. Kontakt mig og lad os tale om din opgave, uanset hvor på Fyn du er!

kontakt malermester martin Schmidt
Årets maler 2021