fbpx

Detale CPH indfarvet spartel

Maling af vægge og lofter med indfarvet, spartelbar maling. Få en flot og unik, levende væg med Detale CPH.

Hos malerfirmaet Nordic painthouse, er jeg udannet i at arbejde med DETALE CPH KABRIC maling og ved lige hvad der skal til, for at DU bliver glad for resultatet.

KABRIC er en maling (rullespartel), der bliver malet på væggen og fordeles enten med en spartel eller med en pensel. Den færdige KABRIC giver et unikt  og levende udseende, der er meget moderne og dejlig at røre ved. Det nye  KABRIC kan udføres på en´dag og fås i 30+ farver .

Detale CPH KABRIC maling kan yderlige behandles med en speciel top coat, som gør væggen smudsafvisende og fremstår i en glans 10.

Detale Cph hjemmesiden kan man se farverne,man kan vælge imellem.

Jeg giver en fast pris for udførelsen af Detale CPH KABRIC maling!

10 L KABRIC rækker til ca 10m2. Prisen afhænger af væggen eller loftets undergrund. Man kan som udgangspunkt påføre KABRIC og KC14 på puds og filt. Hvis du har gammelt tapet, kan jeg sagtens fjerne tapet og fuldspartle dine vægge, inden DETALE CPH kommer på.

detale sakuravæg

KC14 dekorativ spartel

DETALE CPH – KC14

KC14 Spartel

Med KC14 serien kan man skabe en levende og smuk væg, som man sætter sit personlig og unikke præg på. KC14 spartles på væggen. Ved en fuldspartling af vægge med KC14, findes der ikke en’ væg der ser ens ud. Spillet gør væggen spændende at se på.  Der påføres en toplak på den færdige spartel, som er smudsafvisende og svarer til en glans 10 vægmaling.

Arbejdet med KC14 tager ca 3 dage, da der skal påføres 2 lag spartel og 2 lag topcoat.

Før KC14 spartel påføres, tilbyder jeg opsætning af filt og reparation af væggene, for at få et perfekt færdigt resultat.

Vil du have lavet en flot og unik New Yorker væg i farver efter eget valg, eller vil du skabe hyggelige rum med et stoflignende produkt, så ring eller skriv til mig og få et uforpligtende tilbud.

Detalecph
Sand look
KC14 spartel
Kabricmetallica