Malerarbejde indvendig

Maling af vægge indendørs på hele Fyn. Jeg tilbyder alle former for maling af vægge og lofter, om det bare skal friskes op, eller vølges nye farver. Jeg har 20 + års erfaring i at male lejligheder og huse. Det går stærkt og jeg opnår et pænt resultat første gang. Jeg benytter altid kvalitetsprodukter – da det giver et godt og holdbart resultat.

Maling af vægge og lofter

Når du skal have malet vægge og lofter indvendig, er det vigtigt at bruge gode kvalitets produkter, for at opnå et godt og holdbart resultat.

Man skal tage stilling hvilken til farve og glans væggen skal have, når man får malet vægge og lofter.

Kan man bruge den samme maling til vægge og lofter ? Ja, det kan man godt, men der anbefales en lavere glans til lofter, for eksempel en refleksfri maling i glans 2, der reflekterer lyset mindre. Det vil sige, at eventuelle ujævnheder ses mindre.

Der anbefales glans 1-5 på lofter
 vægge bruges glans 6-10
I vådrum anbefales der at bruge glans 20-25

I almindelige opholdsrum, bruges glans 5-10, almindelig styrke og vaskbar, Køkken / alrum og bryggers anbefales glans 10-20, god styrke og vaskbar, vådrum, som badeværelse anbefales glans 20-25, højglans og ekstra vaskbar

Så i stedet for at tage ned i det lokale byggemarked eller købe malingen i et supermarked, fordi det er billigere, vil jeg altid anbefale at købe maling i en professionel maler forretning. Der anbefales Jotun, da de har den mest miljøvenlige maling.

Hos mig får du altid kvalitetsprodukter fra Jotun, til en god og fair pris med i købet.

Det bliver i sidste ende billigere end hvis du selv skal købe det.

indvendig maling15

Tidligere projekter

Dygtig Malermester i Odense & på hele Fyn

Medlem af Byg Garanti