Om Nordic Painthouse

Hvem står bag Nordic Painthouse

Jeg hedder Martin Schmidt og er uddannet malermester i Tyskland. De seneste 15 år har jeg boet i Blommenslyst, i udkanten af Odense, hvor jeg kombinerer omhyggelig tysk grundighed med en portion tillært fynsk lune. Jeg er 41 år og har stor erfaring i maler- og byggebranchen gennem de seneste 20 år. Uddannelsen i Tyskland har givet mig en bred viden inden for malerfaget, hvor kvalitet og grundighed spiller en stor rolle.

Altid tilbud på malerarbejde

Når vi har talt sammen og evt. målt op m.m., så modtager du et skriftligt tilbud inkl. moms, materialer og kørsel. Jeg tror ikke på skjulte omkostninger eller ekstraregninger. Hos os får du 100% gennemsigtighed. Det er ”mesteren selv”, der udfører arbejdet, og det betyder, for dig, at du får sublim kvalitet og ordentlig oprydning og rengøring efter arbejdet. Min faglige stolthed kan ses i hvert eneste penselstrøg.

Odense og Fyn

Nordic Painthouse holder til i Odense C – men jeg dækker faktisk hele Fyn. Kontakt mig og lad os tale om din opgave, uanset hvor på Fyn du er!

Medarbejdere

Martin

Martin

Ejer

Martin er 41 år og har stor erfaring i maler- og byggebranchen gennem de seneste 20 år.

Dorte

Dorte

Vinder af Årets Maler

I 2021 deltog jeg i Årets Håndværker, som er en konkurrence, hvor håndværkere der har fået anmeldelser på anmeld-haandvaerker.dk kan deltage.

Jeg deltog af gode grunde i konkurrencen om Årets maler, hvor vi gik hen og vandt.

Vinderen udvælges på baggrund af en statistisk formel, som sammenligner alle deltagernes anmeldelser med hinanden, hvorfor den beregner hvem der har gjort det bedst.

Medlem af Danske Malermestre

Nordic Painthouse er medlem af Danske Malermestre, som er et kvalitetsstempel af det høje service og kvalitets niveu jeg leverer.

Dette betyder, at du er sikret professionelt arbejde fra mig hver gang.

Desuden er mine kunder dækket af Garantiordningen, der dækker op til 100.000 kroner i udbedringsomkostninger.