Maler i Munkebo

Velkommen til Nordic Painthouse

Med mere end 20 års erfaring inden for malerbranchen er Nordic Painthouse stolte af at være din foretrukne maler i Munkebo og på resten af Fyn.

Mit engagement i at levere førsteklasses malerarbejde har gjort mig til en pålidelig og anerkendt malermester på markedet, hvilket  blev bekræftet, da jeg modtog prisen som årets maler i 2021 hos Anmeld Håndværker.

Mit mål er at give dig en maleroplevelse ud over det sædvanlige, uanset om du skal have løst en mindre opgave eller står foran en større renovering. Jeg sætter en ære i høj faglighed og stræber altid efter at levere et resultat, der overgår dine forventninger.

malerarbejde indvendig 3

Jeg klarer alle maleropgaver

Jeg ønsker at imødekomme flest mulige behov hos mine kunder, hvorfor jeg dækker en omfattende liste af ydelser.

Herunder nævnes nogle af de opgaver, jeg har specialiseret mig i:

Ovenstående er blot nogle af de ydelser jeg tilbyder, uanset hvilken maleropgave du skal have løst i Munkebo og omegn, står Nordic Painthouse klar til at levere en skræddersyet løsning, der opfylder dine præcise ønsker og behov. 

Få et uforpligtende tilbud

Jeg forstår, at enhver opgave er unik, og derfor tilbyder jeg alle mine kunder muligheden for at indhente et uforpligtende tilbud.  Tag endelig kontakt, jeg lover at lytte til dine ønsker og behov.

Efter vores samtale og en eventuel opmåling af opgaven, vil du modtage et skriftligt tilbud, som inkluderer moms, materialer og transport. Jeg er fast besluttet på at undgå skjulte omkostninger eller ekstraregninger. Jeg prioriterer 100% gennemsigtighed. Det er “mester selv,” der udfører arbejdet, hvilket garanterer sublim kvalitet og en omhyggelig oprydning og rengøring efter færdiggørelsen af projektet. Min dedikation til faget afspejler sig i hvert enkelt penselstrøg.

Dækker hele Fyn, inklusive Munkebo

Nordic Painthouse har base i hjertet af Odense C, men jeg betjener faktisk hele Fyn. Uanset hvor du befinder dig på øen, kan jeg levere min ekspertise og skabe smukke og holdbare resultater. Mine kunder spænder fra private boligejere til virksomheder, og jeg sætter en ære i at efterlade alle mine kunder glade og tilfredse.

Kontakt mig, uanset hvor på Fyn du befinder dig, så vi kan drøfte din opgave i detaljer.

malerarbejde indvendig 3
indvendig maling15

Nordic Painthouse – din maler i Munkebo

Mit navn er Martin Schmidt og jeg er uddannet malermester i Tyskland. De seneste 15 år har jeg boet i Blommenslyst i udkanten af Odense, hvor jeg kombinerer pertentlig tysk grundighed, med en portion tillært fynsk lune.

Jeg har stor erfaring fra maler- og byggebranchen gennem de sidste +20 år. Min tyske uddannelse har givet mig en bred viden indenfor malerfaget, hvor kvalitet og grundighed spiller en stor rolle. Jeg er stolte af mit fag og mit håndværk, og jeg besidder en lidenskab for at forvandle rum og skabe smukke overflader. Min mission er at hjælpe dig med at realisere dit projekt i Munkebo og omegn – uanset om det er indenfor eller udenfor, privat eller erhverv.

Kontakt Nordic Painthouse i dag, og lad mig  hjælpe dig med at skabe smukke og holdbare maler-løsninger i Munkebo og på hele Fyn.

Jeg står klar til at tage mig af dine malerbehov, uanset om det er en lille opgave eller en større renovering.

Jeg glæder mig til at høre fra dig og gøre din næste maleroplevelse til en succes!