Referencer

Malerarbejde ved ombygning af 800 m2 kontorfællesskab for Coworking plus i Odense C

Her har vi spartlet nye gipsvægge, spraymalet lofter i sort, malet vægge i sandfarve, samt afsat sorte kanter på alle vægge, til et flot og holdbart resultat. På grund af tidspres fra andre håndværkere, har vi fra Nordic Painthouse udført opgaven indenfor 3 uger, så glade nye Coworkers kunne flytte ind til tiden.

Istandsættelse af sommerhus

Før og efter billeder af udvendig istandsættelse af sommerhus.

Maling og spartling med indfarvet spartel

Udvalgte referencer fra tidligere opgaver.

Maling og spartling af vægge med KARBIC. Malingen fordeles med en spartel over 2 omgange. Der skabes et unikt, stoflignende udtryk. Væggen svarer til en maling i glans 5.

Fuldspartling og opsætning af filt

Spartling af gipsplader, vægge og lofter. Slibning med maskiner og støvsuger. Grunding med forankningsgrunder og efterfølgende opsætning af filt.

Lindved hovedgård – restaurering

Restaurering af Lindved hovedgård. Maling af fredet ejendom fra 1977. Her er der udelukkende blevet brugt gamle malerteknikker og tidssvarende materialer. Dette er med til at bevare et godt og sundt indeklima. Indvendigt og udvendigt trækværk er behandlet med linolie maling. Indvendige vægge er behandlet med limfarve og facader er blevet kalket.

Helges hus i Svendborg – restaurering af fredet ejendom

Istandsættelse af fredet bindingsværkshus fra 1600-tallet. Indvendigt malerarbejde.

Istandsættelse af nyt køkken

Spartling af nye gipsvægge, samt maling af to farver til et perfekt resultat

Spraymaling af trapper

Spraymaling af trapper med Graco Airless sprøjte giver et flot og holdbart resultat, som du vil blive glad for i mange år.

Medlem af Byg Garanti