fbpx

Udvendig maling af facade

Udvendig maling af facade er vigtigt for at beskytte dit hus. De nye malinger på markedet, beskytter facaden mod begroninger, vind og vejr. Ofte skal der ikke meget til, for at facaden fremstår ren og nydelig igen. Med kvalitetsmaling fra blandt andet Flügger, får du en facade der holder min. 10 år uden du skal male igen.

Maling af hus facader

Vinduer & døre

Det er ikke kun på grund af æstetiske grunde, vinduer og døre skal vedligeholdes. Det er vigtigt, at beskytte træet mod råd og svamp. Med en grundig, dybdegående malerbehandling og med god kvalitets maling , kan dine vinduer holde i mange år. Så slipper du for at investere i nye dyre vinduer.

Istandsættelse af ældre vinduer og udhæng

Træbeskyttelse af udhæng og sternbrædder

Husets udvendige træværk er meget udsat for vind, regn og solpåvirkning. Det er om foråret, når vi kommer op i de højere grader og de lave luftfugtigheder, at dit træværk skal beskyttes. Træet skal være tør og beskyttes med råd og svamp. Så kan de holder min 10 år, uden at du skal bekymre dig om at udskifte det.

maling vinduer

Malerarbejde på udvendige flader, som husfacader, træværk, garager og skur bliver altid behandlet med kvalitets produkter fra Flügger farver. Her ved man hvad man får og det holder i mange år. Hos mig får du materialerne til en fair pris med i købet.